De kinderkapper van Laarbeek

Your-Look knipt niet alleen alle leeftijden dames en heren maar ook kinderen. Kinderen knippen is niet van vanzelfsprekend. Niet iedere kapper kan dit namelijk met alle rust en geduld. Kinderen zitten en veel gevallen niet of nauwelijks stil. Daarvoor zijn natuurlijk allerlei trucs om ervoor te zorgen dat uw kind(eren) met een goede zin naar de kapper gaan en ook nog eens met een mooi net kapsel thuis komen. Your-Look bied meerdere mogelijkheden hiervoor aan. Vraag naar de mogelijkheden.

Uw kind wordt op het gemak gesteld met speelgoed of een filmpje kijken tijdens het knippen voor het allerbeste resultaat.

Hair extensions

Heeft u ooit wel eens de gedachte gehad om u haar te verlengen? Of is uw haar beschadigd door invloeden van binnenuit of buitenaf?
Neem contact op met de salon en wij kunnen u helpen met het maken voor uw keuze aan de hand van foto’s en advies op maat.

MAam een online afspraak ‘advies/intake hair’ en u ontvangt een geheel kosteloos advies in de salon!

Langer haar en meer volume?

U droomt van prachtig lang haar?
Uw droom wordt werkelijkheid: snel, betaalbaar en tegen de hoogste kwaliteit.
Lang haar is een duidelijk signaal. Sensualiteit, vitualiteit en zelfbewustzijn. Uw haar oogt natuurlijk en wordt sterk, gezond, volumineus en vol vitaliteit.
Haren groeien gemiddeld maar 1 á 1,5 cm per maand. Om uw haar een flink stuk te laten groeien, heeft u dus een flinke dosis geduld nodig. Hairextensions zijn dan de ideale oplossing. Deze vorm van, 100% natuurlijke, haarverlenging is niet schadelijk voor uw haar, mits de hairextensions goed geplaatst worden en op tijd weer verwijderd worden. Dit verschilt per merk tussen 4 á 6 maanden.
Dankzij de expertise en kwaliteit hair extensions van Your-Look, kunt u nu eenvoudig in enkele uren een haar lengte verkrijgen tot wel 60cm lang.
De kleur keuze en lengte word met u in een persoonlijk gesprek gekozen samen met u als klant. U ontvangt tijdens dit gratis ‘Advies/intake hair’ een perfect op maat gemaakte offerte. U mag deze afspraak telefonisch maar ook online plannen.

EASY LENGTS
25 Extensions ter opvulling van uw eigen haar.
Vanaf € 49,95

BASIC LENGTS
50 Extensions ter opvulling van uw maximale lengte tot aan de schouders.
Vanaf € 99,95

COMFORT LENGTS
100 Extensions ter opvulling en eventuele lengte tot voorbij de schouders.
Vanaf € 199,95

DE LUXE LENGTS
150 Extensions ter opvulling en eventuele verlenging tot onderkant schouderblad.
Vanaf € 299,95

EXCLUSIEF LENGTS
200 Extensions ter opvulling en eventueel verlenging tot het midden van uw rug.
Vanaf € 399,95