Tijdelijk alléén bereikbaar via onderstaande gegevens:

 

06-23694859

info@your-look.nl

* Wenst u ook graag een schone en frisse huid?

* Waar is die mooie natuurlijke glans op uw huid? 

* Mist u ook de volume van de huid op het gelaat?

 

 

 

 

NU een complete behandeling van €773,- nu voor €599,-

 

Wat krijgt u ervoor?

1x ASA peel intensieve scrub behandeling

a 45min a €99,-

 

6 x SKIN Shooter behandelingen

(€75,- per stuk)

met ampul naar wens en behoefte van de huid a €450,-

 

1 x GRATIS KLAPP mask

voor thuis a €54,-

 

1 x verzorgingpakket te weten:

Cleansing, Tonic, Day & Night Serum, Day & Night Cream t.w.v. a €170,-

 

 

 

 

 

De SkinShooter

Hoe werkt de SkinShooter?

Naaldloze Meso...

 

Het is een nieuw apparaat, een mesotherapie zonder naalden.

Het voordeel van de meso zonder naalden is dat het pijnloos is en geen beschadigingen aan de huid maakt.
De SkinShooter zorgt voor een pijnloze ‘shoot’ in de huid. Electrostimulatie door middel van gelijkstroom zorgt ervoor dat er een opname van de werkstoffen gebeurt tot de dermis (de basaallaag, daar waar de cellen opnieuw geproduceerd worden).
Positieve en negatieve ionen in de huid zullen elkaar aantrekken en afstoten in de huid waardoor je ervoor zorgt dat de werkstoffen een dieptewerking hebben.
Door electroporatie gaan we de celwand perforeren, want de celwand bestaat uit lipiden (vetstoffen) en dat is waterafstotend. Dus we moeten die gaatjes in de celwand maken om het hyaluronzuur in de cel te krijgen. Dat heet electro osmose. Dat is een samensmelting van de werkstoffen met de cel.
Hyaluronzuur is ook de drager van alle andere werkstoffen.
We werken hier in de diepte tot aan de basaalcellenlaag daar waar de cellen opnieuw worden geboren. Je gaat die opvullen met de werkstoffen en die cel gaat die werkstoffen meenemen in het regeneratieproces tot aan de hoornlaag. En daarom geef het zo’n mooi resultaat!
Aanbevolen is de meso behandeling in kuurverband aan te bieden, bij voorkeur iedere week gedurende 6 behandelingen (afhankelijk van de conditie van de huid), en daarna ter ondersteuning 1 keer per 3 maanden (of eerder naar wens mogelijk). Wanneer u een losse behandeling neemt met de 'Skin Shooter' betaald u eenmalig €75,00. Dit kunt u uiteraard altijd combineren met een doorgaanse schoonheidsbehandeling met reining en eventueel epileren of een andere losse behandeling. Hiervoor dient u dan de schoonheidsbehandeling a 90min te plannen. Bij opmerking plaatst u dan + Skin Shooter... 

 

Vraag informatie aan via info@your-look.nl

 

 

 

Welkom bij Beauty & Hair Your-Look

Sinds 2007 is Your-Look de toonaangevende salon in Beek en Donk en omgeving Laarbeek. Het gemak van alle faciliteiten onder één dak, maakt Your-Look een unieke salon in regio Eindhoven. Onze passie is uw ideale look; Wij luisteren graag naar uw wensen, geven het advies wat daarop aansluit en delen onze passie met uw uiterlijk! Van top tot teen verzorgd de salon uit. Kijk hier voor alle behandelingen.


Beauty & Hair onder één dak

Uzelf een heerlijk dagje laten verwennen? Dat is exact wat wij u willen bieden. Een heerlijke massage, gevolgd door een verfrissende reininging van het gelaat. Een cosmetische pedicure behandeling en daarna een complete make-over met de voeten heerlijk omhoog in onze wash-units. Wij bespreken de look van uw wensen onder het genot van een heerlijke luxe kop koffie of thee of zelfs een alcohol vrije wijn of bier op koopavonden na vanaf 18.00 uur.

Een nieuwe frisse kleur in uw coupe voor een nieuw jaargetij? Of uw haar verlengen of opvullen met extensions van Great-Lengths? Alles is mogelijk. Eindig de dag met een Gel-Color nagellak behandeling met kleur naar keus voor de finishing touch van het totale plaatje. Mocht u na uw bezoek nog een feestje bezoeken; zijn wij tevens gespecialiseerd in het aanbrengen van make-up tegen zeer aantrekkelijke prijs. Wilt u deze look ook thuis creëren? Wij hebben prachtige make-up in ons assortiment die dat mogelijk maakt.

Een heerlijke verwendag sluit u af met advies op maat voor het beste onderhoud voor huid en haar. Een dag voor de vrouw die houdt van haar uiterlijk, ontspanning en een moment voor haarzelf.

Your Look Beauty & Hair

Heuvelplein 85
5741 JJ   Beek En Donk
t: 0623694859
e: info@your-look.nl

Openingstijden

Ma 11:00 - 20:30
Wo 08:30 - 20:30
Do 09:00 - 17:30
Vr 08:30 - 18:30
Za 08:00 - 15:30

Contact

Koopavond

Maandag tot 20.30 uur

Woensdag tot 20.30 uur

Vrijdag tot 18.30 uur

 

Gesloten

alle zondagen

alle dinsdagen

2e paasdag

koningsdag:

(salon gesloten, activiteiten op de jaarmarkt Beek en Donk)

Hemelvaartsdag: 

(salon gesloten, activiteiten op jaarmarkt Aarle-Rixtel)

1e kerstdag

2e kerstdag

31 december na 17.00 uur

 

Merken

Sebastian

Wella

KLAPP

Golden Rose

O.P.I.

 

 

We are sorry, but your browser is too old

Please update your browser, or try one of these: