NIEUW BIJ YOUR-LOOK

Lash lift, wimper lifting eventueel i.c.m. wimper verf (zwart)

Wimper extension, 1, 2, 3 of 4 extension haartje op uw eigen wimpers

Henna brow, kleuren op uw haartjes of ook op de huid doormiddel van brow mapping

 

YOUR-LOOK

Beauty & Hair 
Kids

Heuvelplein 85 & 32
5741 JJ  BEEK EN DONK

06 - 23 69 48 59

 

 

 

Beste klant,

Welkom bij Your-Look Beauty Hair & KIDS.

Wenst u een afspraak te maken kan dit via onderstaande linkjes 

http://afspraakmaken.your-look.nl

http://afspraak.your-look.nl

www.your-look.nl

 

Bij Your-Look HAIR kunt u bij ons terecht voor alle knip en kleur technieken van de laatste moderne haartrends. Tevens voor Haar kuren, permanent, föhnen, opsteken kunt u bij ons terecht. Zelf een krullen kapper kan uw speciale wensen doen vervullen. 
Denk ook aan bruidskapsels of voor speciale gelegenheden.

Bij Your-Look KIDS kunt u bij ons terecht voor alle leeftijd kindjes. Wij bieden twee opties aan in de Hair salon of KIDS salon. Minder prikkels in de Hair salon en meer prikkels in de KIDS. Wanneer er minimaal twee specialistes aanwezig zijn is het mogelijk om in de KIDS te knippen. Onze medewerksters zullen dit met u bespreken. Noteer uw 'KIDS' wens het liefst onderaan bij opmerkingen wanneer u een afspraak inpland.

Bij Your-Look BEAUTY kunt u bij ons terecht voor alle basis schoonheidsbehandelingen zoals 30, 60 of 90minuten behandeling, Treatment met van een speciale lijn van KLAPP bijv. een goudmasker. ASA peeling, voor een huidvernieuwing en Meso voor een naaldloze meso therapie met vitamine ampul. Zeker kunt u bij Your-Look ook terecht voor meerdere wimper en wenkbrauw behandelingen zoals epileren of harsen, verven, Henna of Brow mapping. Onze nieuwste behandeling is de Lash Lift wimper behandeling. Hiermee laten wij uw natuurlijk wimpers langer lijken en tevens tegelijk verven in de gewenste kleur. Wanneer u een dag/avond of bruidsmake-up wenst is dit mogelijk op afspraak. Wij komen uiteraard op lokatie naar wens.

Bij Your-Look NAILS kunt u bij ons voor een OPI Gel-Color nagellak behandeling. Wanneer u tips heeft kunnen wij de Gel-Color aanbrengen maar wij plaatsen zelf geen verlenging. Wij hebben bewust gekozen om de lak zelf te plaatsen op uw eigen natuurlijk nagel. De kleurkeuze is divers. U kunt kiezen voor hand en voet. Op de hand plaatsen wij vooraf een manicure en op de voet een mini pedicure. Deze kunt u uitbreiden omdat ons team ook uitgerust is met pedicure specialist. Denk aan likdoorns en eelt verwijderen, knippen van de teennagels en het verzorgen van uw nagelriemen.  

 

Mocht u geinteresseerd zijn in een vast korting, vraag naar onze abonnementen. Dit kan op maat, onbeperkt of combinatie van bijv. Hair & Beauty en bouw een grote korting op door het afnemen van een jaarabonnement. Mocht er ooit sprake zijn van een (wettelijke ) sluiting (door de overheid) voor minimaal 4 weken, blijft uw tegoed uiteraard bestaan. Dit vervalt NIET bij Your-Look 

 

Liefs,

Team
Your-Look Beauty & Hair + KIDS
Heuvelplein 85 & 32
5741 JJ BEEK EN DONK

04 92 - 46 83 96
06 - 23 69 48 59

* Wenst u ook graag een schone en frisse huid?

* Waar is die mooie natuurlijke glans op uw huid? 

* Mist u ook de volume van de huid op het gelaat?

 

 

 

 

NU een complete behandeling van €773,- nu voor €599,-

 

Wat krijgt u ervoor?

1x ASA peel intensieve scrub behandeling

a 45min a €99,-

 

6 x SKIN Shooter behandelingen

(€75,- per stuk)

met ampul naar wens en behoefte van de huid a €450,-

 

1 x GRATIS KLAPP mask

voor thuis a €54,-

 

1 x verzorgingpakket te weten:

Cleansing, Tonic, Day & Night Serum, Day & Night Cream t.w.v. a €170,-

 

 

 

 
 

De SkinShooter

Hoe werkt de SkinShooter?

Naaldloze Meso...

 

Het is een nieuw apparaat, een mesotherapie zonder naalden.

Het voordeel van de meso zonder naalden is dat het pijnloos is en geen beschadigingen aan de huid maakt.
De SkinShooter zorgt voor een pijnloze ‘shoot’ in de huid. Electrostimulatie door middel van gelijkstroom zorgt ervoor dat er een opname van de werkstoffen gebeurt tot de dermis (de basaallaag, daar waar de cellen opnieuw geproduceerd worden).
Positieve en negatieve ionen in de huid zullen elkaar aantrekken en afstoten in de huid waardoor je ervoor zorgt dat de werkstoffen een dieptewerking hebben.
Door electroporatie gaan we de celwand perforeren, want de celwand bestaat uit lipiden (vetstoffen) en dat is waterafstotend. Dus we moeten die gaatjes in de celwand maken om het hyaluronzuur in de cel te krijgen. Dat heet electro osmose. Dat is een samensmelting van de werkstoffen met de cel.
Hyaluronzuur is ook de drager van alle andere werkstoffen.
We werken hier in de diepte tot aan de basaalcellenlaag daar waar de cellen opnieuw worden geboren. Je gaat die opvullen met de werkstoffen en die cel gaat die werkstoffen meenemen in het regeneratieproces tot aan de hoornlaag. En daarom geef het zo’n mooi resultaat!
Aanbevolen is de meso behandeling in kuurverband aan te bieden, bij voorkeur iedere week gedurende 6 behandelingen (afhankelijk van de conditie van de huid), en daarna ter ondersteuning 1 keer per 3 maanden (of eerder naar wens mogelijk). Wanneer u een losse behandeling neemt met de 'Skin Shooter' betaald u eenmalig €75,00. Dit kunt u uiteraard altijd combineren met een doorgaanse schoonheidsbehandeling met reining en eventueel epileren of een andere losse behandeling. Hiervoor dient u dan de schoonheidsbehandeling a 90min te plannen. Bij opmerking plaatst u dan + Skin Shooter... 

 

Vraag informatie aan via info@your-look.nl

 

 

 

Welkom bij Beauty & Hair Your-Look

Sinds 2007 is Your-Look de toonaangevende salon in Beek en Donk en omgeving Laarbeek. Het gemak van alle faciliteiten onder één dak, maakt Your-Look een unieke salon in regio Eindhoven. Onze passie is uw ideale look; Wij luisteren graag naar uw wensen, geven het advies wat daarop aansluit en delen onze passie met uw uiterlijk! Van top tot teen verzorgd de salon uit. Kijk hier voor alle behandelingen.


Beauty & Hair onder één dak

Uzelf een heerlijk dagje laten verwennen? Dat is exact wat wij u willen bieden. Een heerlijke massage, gevolgd door een verfrissende reininging van het gelaat. Een cosmetische pedicure behandeling en daarna een complete make-over met de voeten heerlijk omhoog in onze wash-units. Wij bespreken de look van uw wensen onder het genot van een heerlijke luxe kop koffie of thee.

Een nieuwe frisse kleur in uw coupe voor een nieuw jaargetij? Of uw haar verlengen of opvullen met extensions van Great-Lengths? Alles is mogelijk. Eindig de dag met een Gel-Color nagellak behandeling met kleur naar keus voor de finishing touch van het totale plaatje. Mocht u na uw bezoek nog een feestje bezoeken; zijn wij tevens gespecialiseerd in het aanbrengen van make-up tegen zeer aantrekkelijke prijs. Wilt u deze look ook thuis creëren? Wij hebben prachtige make-up in ons assortiment die dat mogelijk maakt.

Een heerlijke verwendag sluit u af met advies op maat voor het beste onderhoud voor huid en haar. Een dag voor de vrouw die houdt van haar uiterlijk, ontspanning en een moment voor haarzelf.

   

Your-Look
Beauty & Hair

Heuvelplein 85

5741 JJ BEEK EN DONK

 06 - 23 69 48 59

Openingstijden

Ma 11:00 - 20:30
Wo 09:00 - 20:30
Do 09:00 - 14:00
Vr 09:00 - 18:30
Za 08:00 - 15:30

Contact

Koopavond

Maandag tot 20.30 uur

Woensdag tot 20.30 uur

Vrijdag tot 18.30 uur

 

Gesloten

alle zondagen

alle dinsdagen

1 Januari

2e paasdag

koningsdag:

Hemelvaartsdag: 

1e kerstdag

2e kerstdag

31 december na 17.00 uur

 

Merken

Sebastian

Wella

KLAPP

Golden Rose

O.P.I.

 

 

 

We are sorry, but your browser is too old

Please update your browser, or try one of these: