YOUR-LOOK

Beauty & Hair 
Kids

Heuvelplein 85 & 32
5741 JJ  BEEK EN DONK

06 - 23 69 48 59

 

 

 

Beste klant,

Eijndelijk weer open na 11 weken verplichte sluiting. We zijn blij u weer te mogen ontvangen per maandag 03-03-2021.

Wij als team zijn voorbereid om aan de adviezen van het RIVM te voldoen. We hebben u en onze passie gemist!

 

Tijdelijk is het niet mogelijk om zonder afspraak naar de salon te komen. Maak via onderstaande link een afspraak naar wens en wij staan graag voor u klaar. 

 

http://afspraakmaken.your-look.nl

http://afspraak.your-look.nl

www.your-look.nl


Deze tijd hebben wij ingezet om ons team verder te specialiseren en om de salon voor te bereiden voor de heropening na de lockdown. Deze verbeteringen hebben er dan ook voor gezorgd dat de woensdag kinderkorting niet meer terug komt. Op dit moment zijn er geen junior stylistes meer aanwezig en kunnen wij deze prijzen niet meer hanteren. U kunt zoals altijd dagelijks kinderen laten knippen in de salon. Op dit moment plannen wij onze Your-Look styliste zo in dat we gespreidt werken.
2 Stylisten in de Hair-salon, 1 stylist in de Beauty-salon en 1 stylist in de Kids-salon. Daarvoor vragen wij uw begrip. Het betekend namelijk vooral voor de kinderen een tijdelijke wijziging. Niet alle kinderen kunnen terecht in de KIDS-salon. Na verspoeling van de RIVM adviezen kunnen we hopelijk over een tijdje weer terug naar het oude maar hierover zult u lezen wanneer mogelijk...

De prijzen zijn verhoogd en de kinderkorting is er niet meer. Wij maken dit kenbaar zodat u er rekening mee kunt houden. Er is veel 'achterstallig (haar)werk te verrichten voor ons als team en om na deze lange periode weer in goede vorm voor u klaar te staan zullen wij dit moeten hanteren. U bent vrij in het kiezen welke behandeling en daarbij de bijbehorende prijs. Kies wel de juiste afspraak bij kleur vooral. Een 'uitgroei' van 12 weken is namelijk verf kort en niet de uitgroei afspraak als voorbeeld. Daarom is deze optie tijdelijk niet te boeken in onze online agenda. 

Mocht de RIVM mondkapjes-regel nog van kracht zijn, zijn mondkapjes te koop in de salon.

Heeft u op dit moment een jaar-abonnement op maat van Your-Look? U heeft geen gebruik kunnen maken tijdens de lockdown, blijft uw tegoed van kracht. Heeft u in bijv. Januari 2021 geen gebruik gemaakt maar wel de maandelijkse incasso betaald? Dan houdt u 1 extra tegoed.

Heeft u op dit moment een onbeperkt-abonnement van Your-Look? De eindtijd wordt verlengd met de tijd die wij verplicht gesloten zijn door de regels rondom het Corona-virus. Op deze manier kunt u gebruik maken van de volledige periode (12maanden) op uw overeenkomst met Your-Look.

 

Bent u in het bezit van een cadeau-bon of een stempelkaart van Your-Look? Deze blijft uiteraard gewoon geldig.

 

Voor afhaal van producten zijn wij op afspraak uiteraard beschikbaar voor u. Wij zijn u enorm dankbaar voor alle afhaal van artikelen. DIt zorgt er ook tevens voor dat de inhaal klus voor ons wat minder groot wordt dan bij slechte verzorging. U kunt ons bellen op 06 - 23 69 48 59 of emailen via info@your-look.nl

 

STAY STRONG... Veel sterkte in deze bizarre tijd.
WE MISS YOU!

 

Veel liefs,

Team
Your-Look Beauty & Hair + KIDS
Heuvelplein 85 & 32
5741 JJ BEEK EN DONK

06 - 23 69 48 59

* Wenst u ook graag een schone en frisse huid?

* Waar is die mooie natuurlijke glans op uw huid? 

* Mist u ook de volume van de huid op het gelaat?

 

 

 

 

NU een complete behandeling van €773,- nu voor €599,-

 

Wat krijgt u ervoor?

1x ASA peel intensieve scrub behandeling

a 45min a €99,-

 

6 x SKIN Shooter behandelingen

(€75,- per stuk)

met ampul naar wens en behoefte van de huid a €450,-

 

1 x GRATIS KLAPP mask

voor thuis a €54,-

 

1 x verzorgingpakket te weten:

Cleansing, Tonic, Day & Night Serum, Day & Night Cream t.w.v. a €170,-

 

 

 

 
 

De SkinShooter

Hoe werkt de SkinShooter?

Naaldloze Meso...

 

Het is een nieuw apparaat, een mesotherapie zonder naalden.

Het voordeel van de meso zonder naalden is dat het pijnloos is en geen beschadigingen aan de huid maakt.
De SkinShooter zorgt voor een pijnloze ‘shoot’ in de huid. Electrostimulatie door middel van gelijkstroom zorgt ervoor dat er een opname van de werkstoffen gebeurt tot de dermis (de basaallaag, daar waar de cellen opnieuw geproduceerd worden).
Positieve en negatieve ionen in de huid zullen elkaar aantrekken en afstoten in de huid waardoor je ervoor zorgt dat de werkstoffen een dieptewerking hebben.
Door electroporatie gaan we de celwand perforeren, want de celwand bestaat uit lipiden (vetstoffen) en dat is waterafstotend. Dus we moeten die gaatjes in de celwand maken om het hyaluronzuur in de cel te krijgen. Dat heet electro osmose. Dat is een samensmelting van de werkstoffen met de cel.
Hyaluronzuur is ook de drager van alle andere werkstoffen.
We werken hier in de diepte tot aan de basaalcellenlaag daar waar de cellen opnieuw worden geboren. Je gaat die opvullen met de werkstoffen en die cel gaat die werkstoffen meenemen in het regeneratieproces tot aan de hoornlaag. En daarom geef het zo’n mooi resultaat!
Aanbevolen is de meso behandeling in kuurverband aan te bieden, bij voorkeur iedere week gedurende 6 behandelingen (afhankelijk van de conditie van de huid), en daarna ter ondersteuning 1 keer per 3 maanden (of eerder naar wens mogelijk). Wanneer u een losse behandeling neemt met de 'Skin Shooter' betaald u eenmalig €75,00. Dit kunt u uiteraard altijd combineren met een doorgaanse schoonheidsbehandeling met reining en eventueel epileren of een andere losse behandeling. Hiervoor dient u dan de schoonheidsbehandeling a 90min te plannen. Bij opmerking plaatst u dan + Skin Shooter... 

 

Vraag informatie aan via info@your-look.nl

 

 

 

Welkom bij Beauty & Hair Your-Look

Sinds 2007 is Your-Look de toonaangevende salon in Beek en Donk en omgeving Laarbeek. Het gemak van alle faciliteiten onder één dak, maakt Your-Look een unieke salon in regio Eindhoven. Onze passie is uw ideale look; Wij luisteren graag naar uw wensen, geven het advies wat daarop aansluit en delen onze passie met uw uiterlijk! Van top tot teen verzorgd de salon uit. Kijk hier voor alle behandelingen.


Beauty & Hair onder één dak

Uzelf een heerlijk dagje laten verwennen? Dat is exact wat wij u willen bieden. Een heerlijke massage, gevolgd door een verfrissende reininging van het gelaat. Een cosmetische pedicure behandeling en daarna een complete make-over met de voeten heerlijk omhoog in onze wash-units. Wij bespreken de look van uw wensen onder het genot van een heerlijke luxe kop koffie of thee.

Een nieuwe frisse kleur in uw coupe voor een nieuw jaargetij? Of uw haar verlengen of opvullen met extensions van Great-Lengths? Alles is mogelijk. Eindig de dag met een Gel-Color nagellak behandeling met kleur naar keus voor de finishing touch van het totale plaatje. Mocht u na uw bezoek nog een feestje bezoeken; zijn wij tevens gespecialiseerd in het aanbrengen van make-up tegen zeer aantrekkelijke prijs. Wilt u deze look ook thuis creëren? Wij hebben prachtige make-up in ons assortiment die dat mogelijk maakt.

Een heerlijke verwendag sluit u af met advies op maat voor het beste onderhoud voor huid en haar. Een dag voor de vrouw die houdt van haar uiterlijk, ontspanning en een moment voor haarzelf.

   

Your-Look
Beauty & Hair

Heuvelplein 85

5741 JJ BEEK EN DONK

 06 - 23 69 48 59

Openingstijden

Ma 11:00 - 20:30
Wo 08:30 - 20:30
Do 09:00 - 14:00
Vr 09:00 - 18:30
Za 08:00 - 15:30

Contact

Koopavond

Maandag tot 20.30 uur

Woensdag tot 20.30 uur

Vrijdag tot 18.30 uur

 

Gesloten

alle zondagen

alle dinsdagen

2e paasdag

koningsdag:

Hemelvaartsdag: 

1e kerstdag

2e kerstdag

31 december na 17.00 uur

 

Merken

Sebastian

Wella

KLAPP

Golden Rose

O.P.I.

 

 

We are sorry, but your browser is too old

Please update your browser, or try one of these: