Nieuwe privacyregelgeving per 25-05-2018

Beauty & Hair Your-Look (kapsalon en schoonheidssalon, KIDS) gevestigd aan Heuvelplein 32 5741 JK BEEK EN DONK

Hierna te noemen Your-Look, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in de privacyverklaring.

 

Contactgegevens

www.your-look.nl Heuvelplein 32 5741JK  BEEK EN DONK 06-23694859

Eigenaresse van Your-Look is de Functionaris Gegevensbescherming van Your-Look zij is te bereiken via info@your-look.nl.

 

Persoonsgegevens die wij verwerken

Your-Look verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruikt maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vind u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

* voor- en achternaam
* geslacht
* geboortedatum
* adresgegevens
* telefoonnummer
* email adres

 

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Your-Look, verwerkt de volgende bijazondere en/of gevoelige persoongegevens van u: – gezondheid – Huid en haar conditie bij bijzonderheden ten aanzien van de behandelingen die er worden gegeven/afgenomen in de salon Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker jonger is dan 16 jaar. Wij raden ouders da nook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Wanneer u wenst dat wij gegevens van u verwijderen stuur dan een email naar info@your-look.nl T.a.v. AVG-wet, dan verwijderen wij deze informative.

 

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Your-Look verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
* contact met u kunnen leggen wanneer er een wijzinging of vraag is over u bestaande/gemaakte afspraak
* contact met u kunnen leggen wanneer er vragen of wijzigingen zijn van u lopende jaarabonnement
* contact met u leggen wanneer u langer niet in de salon bent geweest bijvoorbeeld door ziekte

 

Geautomatiseerde besluitvorming

Your-look neemt géén automatische besluiten. Alles gaat handmatig en op maat bij Your-look. DaVinci is ons kappersoftware systeem waar alle gegevens in worden opgeslagen. Dit toevoegen gaat volledig handmatig.

 

Hoe lang worden persoonsgegevens bewaard

Your-Look bewaard uw persoonsgegevens niet langer dan strikt noodzakelijk om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (catagoriën): Persoongegevens blijven bewaard zoals u klant bent en gebruik maakt van onze diensten. Landelijk/wettelijk zijn wij verplicht de agenda/gegevens 7 jaar te bewaren voor de belastingdienst

 

Delen van persoonsgegevens met derden

Your-Look verstrekt geen gegevens van u aan derden anders dan:
* de belastingdienst wanneer zij ons hiertoe zouden verplichten
* de Rabobank bij problemen met pin transacties of incasso bij jaarabonnementen

 

Cookies of vergelijkbare technieken

Wij gebruiken geen cookies of dergelijke Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien. U dient een ‘verzoek tot inzage’ in via email naar info@your-look.nl T.a.v. AVG-wet. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzag door u is gedaan, vragen wij een kopie van Identeitsbewijs met het verzoek mee te sturen naar info@your-look.nl. Wij versturen u de gegevens die wij in ons bestand voeren. U kunt ten alle tijde aangeven of u deze wil laten wijzigen/verwijderen. In de salon is dit namelijk niet mogelijk vandaar de de route is via per email info@your-look.nl.

 

Hoe beveiligd Your-Look uw persoonsgegevens

Your-Look neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Wanneer u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zouden zijn, neem dan contact met op met onze klantenservice via info@your-look.nl.

 

Hoop u voldoende geïnformeerd te hebben.

 

Met vriendelijke groet,

Beauty & Hair Your-Look, KIDS