YOUR-LOOK

Beauty, Hair & KIDS

Heuvelplein 32
5741 JK
BEEK EN DONK

06-23694859

info@your-look.nl

 

 

Huid verbetering / Rejuvenation


ASA Treatment 

De ASA Peel is een anti-aging en huid vernieuwende fruitzuurbehandeling die bijzonder efficiënt werkt zonder schade aan uw nieuwe huid. 
Het voornaamste is de werkzame pasta met een cocktail aan fruitzuren die uw oude dode huidcellen zal oplossen.

Door deze behandeling zullen de fijne lijntjes in uw gezicht/hals/decolleté minder zichtbaar zijn. Er vind een versnelde celdeling plaats zodat er direct gewerkt wordt aan een nieuwe huid. Dit gebeurt omdat het collageen- en elastine productie gestimuleerd wordt.

Na de behandeling zal het hydrateren van uw gelaat direct verbeterd zijn omdat u uw dag/nacht verzorging hierna aanbrengt op uw nieuwe huid en niet op een oude huid met losse velletjes. Deze wast u namelijk elke avond weer oppervlakkig eraf.

Prettige bijkomstigheid is tevens het vervagen pigmentvlekjes na deze behandeling.

Daarna is de huid verfijnd, mooi doorbloed en voelt heerlijk fris aan. Uw huid heeft nog nooit zo zacht aangevoeld!

Uw huid is na de behandeling niet gevoelig en gaat ook niet schilferen zoals vaak gezien wordt na andere fruitzuur-peelingen.

Beste resultaat
Het mooiste resultaat verkrijgt u na een kuur van 3 keer. We herhalen de behandeling dan na 7-10 dagen.

MESO Treatment 

Meso therapie brengt gelijke resultaten als de traditionele mesotherapie ( met kleine injecties in de huid), maar dan zonder naalden, zonder pijn en zonder contra-indicaties.

In de strijd tegen huidveroudering wordt deze naald loze techniek veelvuldig toegepast (anti-Aging).

De betekenis van een naald loze meso therapie is het in de huid brengen van actieve stoffen met behulp van een systeem dat transporteert.

Het juiste vitamine ampul wat uw huid behoefd word met (elektromagnetische) pulsen diep in uw huid gebracht.
Deze naaldloze therapie brengt de werkzame huidcocktails door de opperhuid tot in de lederhuid door middel van elektrische impulsen.
Zichtbaar en langdurig resultaat.

Meso wordt het meest optimaal na een ASA-treatment omdat dan eerst de huid grondig en diep wordt schoongemaakt.
Meso-therapie wordt aanbevolen bij elke vorm van veroudering zoals:
Rimpels, rijpe huid, rokers huid, droog en vochtarme huid, verslapte huid, ouderdomspigmentatie, verbrand snel door invloed van de zon.

Het is de beste dag crème maar dan van de binnenzijde van uw huid.

Het  optimale effect
Dit bereik je door meso-therapie in kuurvorm te doen. Vier tot zes behandelingen na elkaar met één week ertussen. Dit geeft het allerbeste en meest langdurige resultaat. Na elke behandeling ziet de huid er fris, vitaal en vol volume uit.

 

Microneedling
Een behandeling met de Derma-pen is een uitstekende behandeling voor een huid die wat extra aandacht nodig heeft. Het is geschikt voor een oneffen huid, grove poriën en acne littekens.

De Derma-pen maakt door middel van verschillende naaldjes, kleine verticale geultjes in de huid die aan de buitenkant niet echt zichtbaar zijn. De huid wordt op deze manier net genoeg ‘geopend’ om geactiveerd te worden. De huid wordt hierbij gestimuleerd om collageen en elastine aan te maken wat een stevigere en gladdere huid oplevert. Acne littekens en fijne lijntjes worden oppervlakkiger.

Advies voor volledig effect:
Voor een volledig effect raden wij 3 behandelingen met tussenpozen van minimaal 14 dagen aan.

 

Bindweefsel / Cupping Massage gelaat

Bindweefselmassage is een perfecte behandeling om de huid te laten stralen! Geschikt vanaf 25 jaar. Vanaf het 25ste levensjaar neemt de activiteit en de hoeveelheid aanmaak van collageen en elastine af, waardoor er geleidelijk aan fijne lijntjes ontstaan. Hoe eerder de eerste kenmerken van huidveroudering behandeld worden, des te beter het huidverouderingsproces vertraagd kan worden.

De behandeling heeft als doel de huidconditie te verbeteren waardoor deze er jonger, frisser en strakker uit komt te zien. Betere doorbloeding waardoor deze van nature verstevigd en celdeling wordt gestimuleerd. Eventuele verklevingen worden los gemasseerd. Deze afvalstoffen worden afgevoerd door het lichaam zelf. Denk aan zichtbaar cellulitis.

Het is een mooie anti-aging behandeling die onder andere zorgt voor verbetering van de huidstructuur en huidteint.
Bindweefselmassage is een diepe manuele (met de hand en cupping) massage die wordt uitgevoerd op de onderste laag van de huid, het onderhuids bindweefsel. In deze huidlaag bevinden zich onder andere fibroblasten. Fibroblasten zijn verantwoordelijk voor de aanmaak van collageen en elastine en zorgen voor de elasticiteit en de stevigheid van de huid.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?
Na de eerste behandeling is er al resultaat te zien. Voor het meest optimale resultaat is het nodig dat de behandelingen in kuurvorm worden ondergaan. Het aantal benodigde behandelingen is afhankelijk van de indicatie, de leeftijd en de huidconditie. Als het gewenste resultaat is bereikt, adviseren wij om maandelijks voor een onderhoudsbehandeling terug te komen.

Preventief voor huidveroudering zijn er ongeveer 6 behandelingen nodig en voor de overige indicaties ongeveer 10 tot 15 behandelingen. De behandelingen vinden één keer per week plaats.

Pakketkorting
Betaal vijf behandelingen en ontvang de zesde.

 


Nagelsalon

O.P.I. GEL-COLOR

BEHANDELING HAND

+ manicure van
de handnagels

MERKEN 

O.P.I. hand

&

O.P.I. voet

O.P.I. GEL-COLOR

BEHANDELING VOET

+ cosmetische pedicure van de voetnagels

Wenkbrauwen/ Eye Brows


Henna brow treatment

De Henna brow treatment is één van de meest milde en effectieve manieren om wenkbrauwen te verven. Tijdens deze behandeling worden de wenkbrauwen uitgemeten en uitgetekend met de browmapping techniek voor de mooiste vorm, geverfd met henna en perfect in model gebracht d.m.v. harsen of epileren.
Voordeel van Henna is dat zowel de haren als de huid gekleurd worden, zodat we prachtige volle en strakke wenkbrauwen kunnen creëren en de eerste 2 weken een wenkbrauw potlood of poeder overbodig is.

De henna die wij gebruiken voor het verven van wenkbrauwen is van de puurste vorm, dit wilt zeggen: geen ammoniak, geen lood en geen schadelijke chemicaliën.

De Henna is 6-8 weken zichtbaar op de haren en tot 2 weken op de huid (afhankelijk van het huidtype).