YOUR-LOOK
Beauty & Hair
KIDS

Heuvelplein 85 & 32
5741 JJ BEEK EN DONK

0492-468396 06-23694859

info@your-look.nl

Wimperextension

 Wimperextensions

One by one
Bij de Classic One by One wordt er één extension op één natuurlijke wimper geplaatst. Hierbij wordt goed gekeken naar de draagkracht van de eigen natuurlijke wimpers, zodat de eigen natuurlijke wimpers niet beschadigen. De wimperextensions worden met een speciale, niet schadelijke lijm bevestigd aan de eigen wimpers.

Russian volume
Bij de Russian Volume techniek zijn de haartjes dunner en lichter zodat er meerdere wimperextensions op een natuurlijke wimper geplaatst kunnen worden. Hierbij creëer je een vol, “fluffy” maar toch een heel natuurlijk effect zonder de natuurlijke wimper te verzwaren. De wimperextensions worden met een speciale, niet schadelijke lijm bevestigd aan de eigen wimpers.

Wimperextensions worden bijgewerkt in 2, 3 of 4 weken. Is het langer geleden? Boek dan een nieuwe set. 

 

 

Lash lift behandeling

Met een Lash Volume Lift worden de natuurlijke wimpers van de klant gelift. Tijdens de behandeling worden de wimpers omhoog geplaatst op een siliconen pad, vervolgens wordt er een tweetal vloeistoffen aangebracht op de eigen wimpers waardoor deze gelift zullen blijven. Aanvullend wordt de behandeling afgesloten met de 3D Gold filler en Keratin welke zorgen voor dikkere, langere en uiterst gezonde wimpers. Het gebruik van een wimper krultang wordt met deze behandeling overbodig.

Voordelen van een Lash Volume Lift:

Blijft tot wel 6 weken zichtbaar
Is onmiddellijk na de behandeling zichtbaar
Geen wimper krultang meer nodig.
Geen verder onderhoud nodig
De Lash Volume Lift is niet schadelijk voor de eigen wimpers.
Bestand tegen water, douchen, zweten, tranen, zwemmen en slapen.

One by One

Bij de Classic One by One wordt er één extension op één natuurlijke wimper geplaatst. Hierbij wordt goed gekeken naar de draagkracht van de eigen natuurlijke wimpers, zodat de eigen natuurlijke wimpers niet beschadigen. De extensions worden met een speciale, niet schadelijke lijm bevestigd aan de eigen wimpers.

Russian volume

bij de Russian Volume techniek zijn de haartjes dunner en lichter zodat er meerdere extensions op een natuurlijke wimper geplaatst kunnen worden. Hierbij creëer je een vol, “fluffy” maar toch een natuurlijk effect zonder de natuurlijke wimper te verzwaren. De extensions worden met een speciale, niet schadelijke lijm bevestigd aan de eigen wimpers.een light volume ziet er door de dunnere lichtere haartjes ook iets natuurlijker uit dan de one by one techniek

 

We are sorry, but your browser is too old

Please update your browser, or try one of these: