YOUR-LOOK

Beauty & Hair
KIDS

Heuvelplein 85 & 32
5741 JJ  BEEK EN DONK

0492-468396 06-23694859 

info@your-look.nl

Henna brow treatment

De Henna brow treatment is één van de meest milde en effectieve manieren om wenkbrauwen te verven. Tijdens deze behandeling worden de wenkbrauwen uitgemeten en uitgetekend met de browmapping techniek voor de mooiste vorm, geverfd met henna en perfect in model gebracht d.m.v. harsen of epileren.
Voordeel van Henna is dat zowel de haren als de huid gekleurd worden, zodat we prachtige volle en strakke wenkbrauwen kunnen creëren en de eerste 2 weken een wenkbrauw potlood of poeder overbodig is.

De henna die wij gebruiken voor het verven van wenkbrauwen is van de puurste vorm, dit wilt zeggen: geen ammoniak, geen lood en geen schadelijke chemicaliën.

De Henna is 6-8 weken zichtbaar op de haren en tot 2 weken op de huid (afhankelijk van het huidtype).

 

<

Powder brows

Powderbrows is de nieuwste en meest verfijnde techniek op het gebied van semi- permanente make-up voor de wenkbrauwen. Door middel van een machine en een fijn naaldje die met snelheid op en neer gaat in de eerste en tweede huidlaag, wordt er een mooi natuurlijk poedereffect resultaat behaald.

Powderbrows is een nieuwe techniek waarbij we door middel van het poedereffect de wenkbrauwen een mooie vorm kunnen geven en voller kunnen laten lijken. Het is een semi-permanente behandeling, wat betekent dat na ongeveer 1,5 tot 2 jaar het resultaat vervaagd zal zijn. Het is aan te raden dan een touch-up behandeling in te plannen. Dit laat toe dat de vorm en kleur jaarlijks aangepast kunnen worden, meegaand met de laatste wenkbrauw trends.