YOUR-LOOK

Beauty & Hair
Kids

Heuvelplein 85 & 32
5741 JJ  BEEK EN DONK

06 – 23 69 48 59

KIDS

OPENINGSTIJDEN:                  

Heuvelplein 32        

 

Ma: 11.00 – 17.30 (20.30)

Di: gesloten

Wo: 08.30-17.30 (20.30)  

Do: gesloten (09.00-14.00)    

Vr: 08.30-17.30 (18.30)  

Za: 08.00-15.30               

 

Dé kinderkapsalon van Gemeente Laarbeek! Your-Look KIDS!

Voor veel kinderen is het een must om naar de kapster te gaan. Deze tijd is voorbij! Voortaan is het super leuk om geknipt te worden in Your-Look KIDS. 

Personeel dat gewend is om dagelijks al jarenlang kinderen te knippen en te ‘vermaken’ tijdens het knippen waardoor het voor vooral de kleintjes een gewoonte wordt om geknipt te worden. Te denken aan een filmpje, spelen met speelgoed tijdens het knippen werkt enorm mee om het kind af te leiden. Vaak vragen we wat hulp van ouders zeker gezien wanneer een kindje op schoot zit bij papa of mama. Dan is het handig voor ons om het kindje een beetje af te leiden door bijvoorbeeld een boekje lezen of doormiddel van zijn of haar favoriete filmpje af te spelen. Kids gaan dit dan uiteindelijk als een leuk uitje… daar streven wij naar.

 
De speciale kinder prijs is enkel op woensdag en vrijdag voor maar €15,-. Boek tijdig uw gewenste tijd. Boek ook per kind in anders heeft u maar 1 afspraak. Lukt het niet om te plannen kunt u altijd contact opnemen met 06-23694859 of 0492-468396.

 

De KIDS-salon is niet geopend op dinsdag-donderdag-zondag. Af en toe kan het voorkomen dat een specialist van Your-Look beauty & Hair de mogelijkheid niet heeft om in de KIDS te knippen gezien haar planning dat de styliste in de HAIR-salon dient te zijn. Dit zal met u dan ook overlegd worden. Dit is vooral op de momenten wanneer 1 specialiste aanwezig is Ivm vakantie, ziekte of andere omstandigheden van de andere collega’s.

 

Wenst u kind specifiek in de KIDS geknipt te worden houden wij hier rekening mee. Geef het dan even extra aan tijdens het maken van uw afspraak of kies voor de knip behandeling ‘kind knippen – KIDS SALON’.
Mocht er nog niemand aanwezig mag u altijd even binnenlopen bij de hoofdvestiging Your-Look Hair & Beauty. Soms zijn we nog in behandeling en vernemen wij graag waar u geknipt wil worden.

In de KIDS bieden wij ranja en water aan. Aan de overkant uiteraard ook overheerlijk koffie en thee.

 

Zorg dat uw kindje met schoon haar komt naar de salon omdat de salon niet beschikt over een speciale kinderwastafel. Liefst zonder gel uiteraard zodat we direct kunnen starten met knippen en onze tijd aan kwaliteid van het knippen kunnen besteden. Ook het uitkammen van gel in het haar als vervelend ervaren worden. Zeker bij kindjes die angstig zijn is dit verstandig om dit thuis al te doen. Daarna krijgt hij of zij opnieuw weer een styling product in naar wens om het prachtige resultaat te laten zien.

Voor de meisjes is er ook een speciale leuke hoek… de haar-accesoires van Your-Look KIDS! Allerlei mooie strikken, fel kleurde klemmetjes of een hippe haarband. Keus genoeg… NU voor maar €1,00!
Speciaal voor de meisjes organiseren wij ook kinderfeestjes. Vraag uw gewenste informatie aan via kids@your-look.nl. Er zijn verschillende soorten kinderfeestjes mogelijk:

– (Winter)haarbandvlech versieren
– Teenslippers versieren, set teenslipper bekleden met bloemen/linten/steentjes
– Hoedjes versieren, hoedje bekleden met bloemen/linten/steentjes
– Petten versieren, petje bekleden met bloemen/linten/steentjes
– Armbandjes maken, keuze uit Ibiza of paracord set met 2 of 3 armbandjes die naar eigen wens geknutseld worden
– Bag Charm maken, leuk voor aan je tas naar kleur en maat te stylen
– Hair feestje, het hele feestje draait om haar te denken aan vlechten/opsteken/krullen of stijl.
– Make-up feestje, hele feestje draait om make-up en krijgen dus ook een opmaat visagie les
– Beauty feestje, alle kids krijgen een minischoonheidsbehandelen. Na uitleg wordt er door de meiden op elkaar gewerkt

Alle kinderfeestjes duren 2,5uur waarvan 2uur bovenstaande activiteiten en nadien nog een fotoshoot (hopelijk buiten, afhankelijk van het weer).

Alle kids worden voorzien van een leuk kapsel en make-up ook op de feestjes zoals haarband/teenslipper/hoedjes of pet versieren. Dit voor een mooi resultaat op de foto die wij nadien naar u sturen en eventueel op Social Media na toestemming.

U vind ons tegenover de Beauty & Hair op Heuvelplein 85. 

Op maandag – woensdag – vrijdag – zaterdag is de KIDS geopend.

MAGISCHE groetjes van team, Your-Look KIDS…

 

KINDERFEESTJE PLANNEN?

Wenst u meer informatie te onvangen over het vieren van een kinderfeest bij Your-Look KIDS?
Stuur ons onderstaande gegevens toe en u ontvangt alle benodigde informatie.

De actuele prijs van het kinderfeestje is (zie actuele prijslijst)  per kindje. 

Wij ontvangen graag:
* naam jarige job + (geboorte datum)
* hoeveel KIDS intotaal
* telefoonnummer + email adres (facebook)
* wens data

Email: kids@your-look.nl